Πέμπτη 02.07.2020 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Την τρίτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι απόφοιτοι έτους 1983 του 3ου Λυκείου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ13.04.2018 | 3:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η πρώτη συνάντηση (έτος 2003) είχε πραγματοποιηθεί στα είκοσι χρόνια από την αποφοίτηση ενώ για τη δεύτερη (έτος 2013) χρειάστηκε να περάσουν άλλα δέκα χρόνια. Για την Τρίτη τους συνάντηση, ωστόσο, οι απόφοιτοι του έτους 1983 από το τρίτο λύκειο Τρικάλων φάνηκαν κάπως πιο… ανυπόμονοι και την πραγματοποίησαν στα πέντε, μόλις, χρόνια από την προηγούμενή τους!!!

Άριστα οργανωμένοι, λοιπόν, από κάθε πλευρά, συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 10 Απριλίου 2018, στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του Φρουρίου Τρικάλων και μετά τις αναπολήσεις και τις συγκινήσεις των πρώτων στιγμών – ιδιαίτερα για όσους συμμετείχαν για πρώτη φορά –  όλοι οι συμμετέχοντες επιδόθηκαν, ως άλλα… δεκαοχτάχρονα (!!!), σ’ ένα αστείρευτο γλέντι μέχρι το πρωί, υπό τους ήχους ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, λαϊκού προγράμματος αλλά και ξένης μουσικής των νεανικών τους χρόνων.

Αποχωρώντας, δεν παρέλειψαν να ορίσουν και την επόμενη συνάντησή τους, μετά την πάροδο άλλων πέντε χρόνων, ενώ πολλές ήταν και οι παροτρύνσεις για… έκτακτες ενδιάμεσα συναντήσεις, κάτι που ουδόλως πρόκειται ν’ αγνοηθεί.

Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστούν όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της συνάντησης καθώς και την ορχήστρα και τους μουσικούς που κάλυψαν αφιλοκερδώς το πρόγραμμα της διασκέδασης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop