Τρίτη 12.11.2019 | Εορτάζουν: Νείλος

Το δύσκολο τηλεφώνημα…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.04.2018 | 2:00 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

«Καμία κόντρα δεν υπάρχει  με τον αντιπεριφερειάρχη,  δεν ασχολούμαι και δεν με νοιάζει να ασχοληθώ καθόλου με τις εκλογές της ΝΟΔΕ» είπε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπστεργίου μιλώντας χθες στη «λέσχη» προσθέτοντάς ότι αν ο Χρήστος Αναστασίου πάρει την απόφαση να κατέβει στη ΝΟΔΕ θα τον στηρίξει σε φιλικό επίπεδο, όπως τον στήριξε και εκείνος για τον δήμο.

Το τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη ανακοίνωση της απόφαση του Κίτσου δεν θα αργήσει. Αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας ή το αργότερο, την ερχόμενη Δευτέρα. Πληροφορίες μας, θέλουν τους δύο επικεφαλής των αντιμαχόμενων στρατοπέδων ήτοι Χρήστος Μιχαλάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με πρωτοβουλία του πρώτου. Μη ξεγελιέστε το τηλεφώνημα δεν έριξε νερό στη φωτιά… Αντιθέτως, ήταν μάλλον λάδι πυροδοτώντας εξελίξεις που θα διαφανούν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Και το Πανεπιστήμιο

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι αυτή την περίοδο η προτεραιότητά του είναι η υποβάθμιση των Τρικάλων στην κατανομή των πανεπιστημιακών σχολών. Ο ίδιος, έχει ετοιμάσει πρόταση στην οποία αναφέρεται η ίδρυση νέου τμήματος Πολιτισμού και Δημιουργικών Βιομηχανιών και Εμβιομηχανικής (Department of Biomechanical Engineering), τμήμα που έχει σχέση με κινησιολογία και λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και Ρομποτική» αλλά και η μεταφορά των τμημάτων Διαιτολογίας και Τεχνολογίας Τροφίμων από την Καρδίτσα στα Τρίκαλα! Άραγε πως θα το πάρει το τελευταίο ο φίλος του Φώτης Αλεξάκος;

Βόλτες στην Ασκληπιού…

Ιδιαίτερα κοινωνικός ήταν αυτό το Πάσχα ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος. Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι του, συνεχώς «βόλταρε» στην Ασκληπιού ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με αρκετό κόσμο ο οποίος ήθελε να μοιραστεί μαζί του τις ανησυχίες του για τα τεκταινόμενα. Οι ίδιοι φίλοι του μας διαβεβαίωσαν ότι ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης θα εντείνει την παρουσία του τόσο στην πόλη και στα χωριά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Προφανώς ετοιμάζεται ο κ. Αναγνωστόπουλος… Για υποψήφιος βουλευτής ή για αντιπεριφερειάρχης; Οι εξελίξεις θα δείξουν… Κρατείστε μόνο αυτό. Οι καραμπόλες μπορεί να είναι τόσο μεγάλες στο «γαλάζιο» στρατόπεδο που οι τελευταίοι… έσονται πρώτοι και το αντίθετο…

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop