Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ11.04.2018 | 5:27 μμ

Θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Τα Τρίκαλα, θα επισκεφθεί  την Παρασκευή 13 Απριλίου ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπεύθυνος της Θεσσαλίας  για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα  έχει ως εξής:

Ώρα 18:00: Σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων, τους τέσσερις Δημάρχους του Νομού, τον Βουλευτή και τους πολιτευτές της ΝΔ.

Ώρα 18:30: Συνάντηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ με φορείς.

Ώρα 19:00: Συνεδρίαση διευρυμένης ΝΟΔΕ.

Νομαρχιακή συνέλευση

Επίσης, νομαρχιακή συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Τρικάλων, το Σάββατο 21 Απριλίου, με κεντρική ομιλήτρια την Σοφία Ζαχαράκη, αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Η Νομαρχιακή συνέλευση, όπως γίνεται γνωστό από τη ΝΟΔΕ  γίνεται με θέμα τις εσωκομματικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Ο χώρος και η ώρα της Νομαρχιακής συνέλευσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Εκλογές

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέων ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ προχωράει η Νέα Δημοκρατία με ημερομηνία πραγματοποίησης αυτών την 13 Μαΐου,  μια εκλογή που θα γίνει απ’ ευθείας από τα μέλη.  Στις αλλαγές που περιλαμβάνει ο νέος Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης και των Περιφερειακών Οργανώσεων τον οποίο έχει εισηγηθεί ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, γίνεται λόγος  μεταξύ άλλων για άμεση εκλογή προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. από τα μέλη του κόμματος. Αμεσότητα και συμμετοχή των μελών στην εκλογή των προέδρων ΝΟ.Δ.Ε..

Διευκρινίζονται σαφή δικαιώματα, υποχρεώσεις και ευθύνες για τα μέλη και τα στελέχη των οργανώσεών. Εισάγονται δύο πρωτοπόρες πρακτικές στην κομματική δομή: Προγραμματισμός και λογοδοσία: Οι οργανώσεις πλέον καταρτίζουν προγραμματισμό υλοποίησης των ετήσιων στόχων τους και απολογισμό των δράσεων του έτους. Παράλληλα καταργούνται μια σειρά από περιττές και γραφειοκρατικές κατά βάση διαδικασίες εγκρίσεων με απλοποίηση διαδικασιών, διευρύνεται το ασυμβίβαστο για τις κομματικές θέσεις, κ.ά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης