Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το TDB- Trikala Dance Battles 2018 πέρασε στην ιστορία..!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ05.05.2018 | 9:17 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε φέτος το TDB- Trikala Dance Battles  που έγινε στις  22 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων. Πρόκειται για μια διοργάνωση της Ακαδημίας χορού Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων  που γίνεται για δεύτερη χρονιά και ανέβασε κατά πολύ τον πήχη στα χορευτικά δρώμενα της πόλης. Ήδη από πέρυσι υπήρχαν πολλά θετικά σχόλια φέτος όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Μια άρτια δομημένη χορευτική διοργάνωση που έδωσε σε χορευτές από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα είδη του street style.

‘Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορευτές από Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Κρήτη, Βέροια, Δράμα Σέρρες κα.. που μας τίμησαν και έδωσαν ζωή στο Trikala Dance battles-TDB. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν όλοι οι γονείς  που στηρίζουν τα παιδιά τους στα χορευτικά τους βήματα και τα συνόδευσαν ως τα Τρίκαλα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές των παιδιών που δίνουν στα παιδιά τόσα εφόδια ώστε να ανακαλύψουν το ταλέντο τους. Ευχαριστούμε πολύ τους κριτές  Bboy Tricky, Claire Karapidaki, Bboy Zoob, Tsili Smile που έδωσαν άλλο κύρος στην εκδήλωσή μας. Οι μουσικές επιλογές του DJ Amazeme ξεσήκωσαν όλους όσους παρευρέθηκαν στο Πνευματικό κέντρο εκείνη την ημέρα. Και δεν ήταν μόνο ο DJ που ξεσήκωσε τον κόσμο, καθώς ο παρουσιαστής της εκδήλωσης  Saspens ακούραστος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων δεν σταματούσε να ενθαρρύνει τους χορευτές καθώς επίσης να κρατάει ζωντανό τον παλμό  των θεατών. Ήταν χαρά μας λοιπόν να τους έχουμε μαζί μας εκείνη την ημέρα και να πάνε την εκδήλωση ένα βήμα πιο πάνω! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου. Ευχαριστούμε τους Περικλή Πάνου για την ηχητική κάλυψη και το φωτισμό, τον Στέφανο Γώγο για τις υπέροχες φωτογραφίες και τον Σωτήρη Γωργογέτα για την βιντεοσκόπιση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Βουλα Φαλαγκάρα  Ιωάννα Αποστολοπούλου  Αρετή Γάτσιου Νικολέτα Χριστοδούλου Μάγδα Μπέττα Κατερίνα Βενέρη Λώρα Τσάρα Ευτυχία  Χατζηκαμαγιάννη Γιώργος Παντέλης Αποστόλης Ροβίσσης γιατί η βοήθεια τους και η συνεισφορά τους στην εκδήλωση ήταν πολύτιμη! Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς  μας, τη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, το Urban Print, την Ταβέρνα Μεζεδοκαμώματα, το κατάστημα αθλητικών ειδών Iconiqs,  την Point διαφημιστική  και το καταστημα ειδών σπιτιου- gadgets be smart. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες των Τρικάλων που στηρίζουν κάθε προσπάθεια της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων και αναγνωρίζουν την προσφορά μας στο χώρο του χορού’.

Γιούλια Πεταράκη- Σταύρος Σούλιος

Διοργανωτές  Trikala Dance Battles- TDB

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης