Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Χρ. Σινάνης: Πολιτικά πρόσωπα πίσω από την ένσταση για το ΞΕΝΙΑ

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2018 | 10:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις ίσως γίνουν η αιτία να μην διατεθεί το φυσικό αέριο στη Καλαμπάκα το 2018». Αυτά ήταν τα λόγια του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη όταν ρωτήθηκε για το θέμα στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Σταγών.

Ο κ. Σινάνης υποστήριξε ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος υποσχέθηκαν να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά έως το τέλος του μήνα και έτσι να γίνει η διάθεση του αερίου στη πόλη μας μέσα στο 2018.

Πολιτικά πρόσωπα

Την σιγουριά του ότι πίσω από την ένσταση που κατατέθηκε για το ΞΕΝΙΑ βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας τα οποία ενδιαφέρονται για την Δημαρχεία εξέφρασε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

Ο κ. Σινάνης υποστήριξε ότι ο ιδιώτης που κατέθεσε την ένσταση για να μην μετατραπεί σε Δημαρχείο το ΞΕΝΙΑ δεν είναι μόνος του αλλά έχει την υποστήριξη πολιτικών προσώπων της περιοχής.

Δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας ότι αυτή η ένσταση έβαλε πολλά εμπόδια στην υλοποίηση του έργου.

Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές θα ξεκινήσω την προεκλογική μου εκστρατεία

Τρεις μήνες πριν από την διεξαγωγή των Δημοτικών εκλογών θα ξεκινήσω την προεκλογική μου εκστρατεία (εφ’ όσον είμαι Υποψήφιος) ανακοινώσει ο νυν Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος.

Δεν είναι σωστό τόνισε να αφήσω το Δήμο και να ασχοληθώ με την προεκλογική εκστρατεία ενάμιση χρόνο πριν.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει ούτε με την ομάδα μου για το αν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος.

Κλείνοντας υποστήριξε ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου, αφού οι προσδοκίες του επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης