Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

10 μετάλλια για το ΖΕΥΣ Τρικάλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.05.2024 | 4:28 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ με 12αθλητές κατέκτησε 10 μετάλλια (όλοι με αγωνα) για το Τρικαλινό Ταεκβοντο και συγκεκριμένα στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ στις 26-28 Απριλίου 2024 στη Θεσσαλονίκη για τα κλιμάκια ελαβε:
4 χρυσά ,
3 Αργυρά ,
3 Χαλκινα και
2 5ες θέσεις
και να κατατάσσεται
για ακόμη μια φορά στη κορυφή!

Χρυσό για την Αλεξίου Κωνσταντίνα μετά από 3 δυνατούς αγώνες, τον Παπαχαραλαμπο Χρήστο ο οποίος με την πειθαρχία και μαχητικοτητα του πήρε την κατηγορία του επάξια, η Γρηγορίου Ολίβια και Παπαχαραλαμπου Αντιγόνη που εξέπληξαν με την συγκέντρωση και την δυναμικότητα τους !
Αργυρά για τους Γελαδάρη Αθηνά, Μπίτου Ζωή και Γρηγορίου Μελιτίνη !!
Χάλκινα για τους:
Αντωνόπουλο Ακη, Τουρίμπαμπα Γιώργο και Καρύδα Σταυρούλα που εξέπληξαν ευχάριστα για την πολύ καλή απόδοση τους
Και 5ες :
για τον Παπαχαραλαμπο Τάσο και Παπαχαραλαμπο Βασίλη !

Απο το Δάσκαλο Χατζή Κώστα και Αυγερο Γιώργο πολλά συγχαρητήρια σ όλους λοιπόν τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους και κυρίως για το κουράγιο, υπομονή, επιμονή, μαχητικοτητα και πειθαρχία που επέδειξαν!
Μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ του συλλόγου και φυσικά στους γονείς των αθλητών για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης