Παρασκευή 23.10.2020 | Εορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα

100.000 ευρώ ενίσχυση στο Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ11.07.2020 | 1:33 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Να αξιοποιήσουν οι Δήμαρχοι και η Περιφέρεια της Θεσσαλίας τη χρυσή ευκαιρία που δίνεται για έργα πνοής μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» κάλεσε τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, από το Κιλελέρ συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά την Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό στο περιθώριο της ειδικής εκδήλωσης για το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Μαράβας – Αγοραστός και Θεοδωρικάκος, τα είπαν από κοντά.Ο Κώστας Μαράβας έθεσε στον Υπουργό το θέμα των τελευταίων φυσικών καταστροφών σε δίκτυα και υποδομές σε περιοχές του δήμου Πύλης. Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός ενίσχυσε το αίτημα του Δημάρχου και παρότρυνε τον Υπουργό για άμεση χρηματοδότηση.

Ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ποσό ύψους εκατό χιλιάδων (100.000 Ευρώ) στον Δήμο Πύλης ενώ αναμένεται και η εξέταση περαιτέρω ενισχύσεων και χρηματοδοτήσεων, που θα διαβουλευτούν το επόμενο χρονικό διάστημα μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής εξουσίας αλλά και με την διαρκή στήριξη από πλευράς της περιφέρειας.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop