Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σύσκεψη για τα Μεγάλα Καλύβια

ΤΟΠΙΚΑ25.09.2023 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβιών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Κάτοικοι που συνεχίζουν να μετρούν της ανυπολόγιστες καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων και βρέθηκαν έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματά τους και να επιδιώξουν λύσεις.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, παρουσία και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, του Βουλευτή Θανάση Λιούτα, του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, του Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Ντίνου Μπάρδα, του Περιφερειακού Συμβούλου Θανάση Τσιάρα, του Δημοτικού Συμβούλου Θεόδωρου Σπανού κ.α.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης