Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.10.2023 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ως κατώτερο των περιστάσεων χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη σε συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής του κόμματος Χρήστος Μπάτζιος:

«Φαίνεται ότι ο άνθρωπος που εκλέξαμε ως νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει κατώτερος των περιστάσεων. Είμαι ανήσυχος από τις τελευταίες συμπεριφορές του, δεν καταλαβαίνει τι είναι τα συλλογικά όργανα του κόμματος, και δηλώνει ότι δεν έχει την ανάγκη κανενός οργάνου για να διαγράψει κάποιον. Τώρα αποκαλύπτεται ποιος πραγματικά είναι. Η συμπεριφορά που εκδηλώνει δεν έχει καμία σχέση με τη λογική των συλλογικών κομμάτων γενικά, όχι απλά των αριστερών κομμάτων.

Εγώ σε βαθμό που μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, δεν θα αφήσω κάποια πράγματα να εκτραχυνθούνε άλλο. Έχουμε ήδη αντιδράσεις εμβληματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που το λένε ευθέως ότι όσα γίνονται σήμερα στο κόμμα μας δείχνουν ότι περνάμε μεγάλη κρίση. Δεν προεξοφλείται τίποτα, μπορεί να στρώσει ο Κασσελάκης, ίσως κόψει τις αμερικανιές, κι από κει και μετά όλα γίνονται.

Αναμένουμε να γίνει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, και να μας δώσουν κατευθύνσεις. Όμως έχω μάθει κι έχω ακούσει με τα αυτιά μου ότι ο Γιάννης Χάιδος είναι εδώ στα Τρίκαλα ο αντ’αυτού του Κασσελάκη, οπότε αν το επιθυμεί να βγει ο ίδιος όπως βγαίνω κι εγώ, και να μιλήσει να αποκαταστήσει τα πράγματα. Εμείς ‘μούτοι’ δεν θα μείνουμε.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης