Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην συνάντηση με τον Πρωθυπουργό o Κωνσταντίνος Μαράβας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.03.2024 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην σημαντική συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Δημάρχους της Θεσσαλίας, όπου παρουσίασε το master plan της Ολλανδικής Εταιρείας HVA  Internasiotional που αφορά την διαχείριση του προβλήματος των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρωθυπουργό,  ένα σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Δήμου Πύλης μετά τις καταστροφές του Daniel.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας ανέφερε για τις καταστροφές που επέφερε ο Daniel  τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Δήμο Πύλης  στο οδικό δίκτυο ειδικά στον ορεινό όγκο με την πτώση  γεφυριών και με τις καταστροφές σε υποδομές και δίκτυα ύδρευσης από τις κατολισθήσεις.

Σημαντική επισήμανση έκανε ο Δήμαρχος τονίζοντας την άμεση αναγκαιότητα της κατασκευής του Φράγματος της Πύλης, το οποίο αν είχε κατασκευαστεί ίσως να αποφεύγονταν πολλές ζημιές στον κάμπο του Νομού  Τρικάλων. Τονίζοντας υπάρχουν ότι οι μελέτες για το παραπάνω φράγμα είναι έτοιμες.

Εμείς σαν δημοτική Αρχή δουλεύουμε καθημερινά σκληρά συνεργαζόμενοι με τους αρμόδιους Υπουργούς, για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο μας για την ανασυγκρότηση τόσο του Δήμου μας όσο και της Θεσσαλίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης