Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στα Τρίκαλα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ28.03.2024 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ιδιαίτερο ενδιάφεραν αναμένεται στην πόλη μας η παράσταση με τίτλο «Η καρδιά του Φρέντερικ Σοπέν» που μαγεύει το κοινό, αποσπά διθυραμβικές κριτικές και γεμίζει τα μεγάλα θέατρα της χώρας όπου παρουσιάζεται.

Οι δυο Θεσσαλικής καταγωγής κορυφαίοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται σε λίγο στην πόλη μας για να την παρουσιάσουν στο Τρικαλινό κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, με το διαπεραστικό βλέμμα και την βαθιά εσωτερικότητα, καθηλωτικός στις ερμηνείες του, θα ζωντανέψει τον ψυχικά εύθραυστο, εσωστρεφή και ιδιοφυή Φρεντερίκ Σοπέν.

Η σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, διακρίνεται για τις πολύ υψηλές επιδόσεις τόσο δεξιοτεχνικά όσο και ερμηνευτικά στο πιάνο αλλά και για την σεμνότητα του χαρακτήρα της.

Μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη στιγμή. Η παράσταση έχει και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον ενω απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Ειδική προσφορά 8 Ευρώ για μαθητές Σχολείων και Ωδείων, ανέργους, πολυτέκνους, και για το κοινό στο άνω διάζωμα για όσα εισιτήρια υπάρχουν ακόμα μέχρι εξαντλήσεως.

Η παράσταση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα δοθεί δωρεά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς Πνευμόνων , λόγω του σκοπού η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση και η car and motion ως χορηγός μεταφοράς.

Προπώληση στα Καταστήματα Public και στο site https://www.more.com/theater/i-kardia-tou-sopen-1/

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Μην το χάσετε!

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης