Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

13 νέα κρούσματα στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ11.01.2021 | 6:51 μμ

Από την διαδικασία των rapid test στα Μεγάλα Καλύβια

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

13 νέα κρούσματα Covid 19 ανακοίνωσε στην περιοχή των Τρικάλων ο ΕΟΔΥ, την ίδια ώρα που μέσω των Δευτεριάτικων rapid test στην περιοχή της ζωαγοράς εντοπίζονταν 4 θετικά δείγματα, ενώ θετικά βγήκαν και δείγματα στο Νοσοκομείο.

Όσον αφορά την υπόλοιπη Θεσσαλία στην Καρδίτσα εντοπίστηκαν 6 νέα κρούσματα, στην Λάρισα 15 και στην Μαγνησία 6.

 

Rapid test

Νέα κρούσματα Covid 19 άρχισαν να εντοπίζονται στην περιοχή μας, μέσω των rapid test που γίνονται με τη μέθοδο «Drive Through Testing» στον χώρο της παλιά ζωαγοράς στα Τρίκαλα.

Σήμερα σε συνολικό αριθμό 176 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 άνδρα και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 56 έτη. Την ίδια ώρα συνεχίζουν να εντοπίζονται θετικά κρούσματα μέσω των rapid test και στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

4 κρούσματα έδειξαν οι έλεγχοι στα Μ. Καλύβια

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid test και στα Μεγάλα Καλύβια, μετά την αναστάτωση που επικράτησε από τον διψήφιο αριθμό κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στο χωριό, ορισμένα από τα οποία χρειάστηκαν νοσηλεία. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση σε συνολικό αριθμό 402 δειγμάτων καταγράφηκαν 4 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 64 έτη. Από το πρωί της Κυριακής και μέχρι νωρίς το μεσημέρι πέντε συνεργεία του ΕΟΔΥ διενήργησαν τα rapid test, ενώ οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες για να περιοριστεί τυχόν περαιτέρω διασπορά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης