Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

15ος διαγωνισμός υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά»

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2018 | 6:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.00 μ.μ. έγινε στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» η απονομή των υποτροφιών με βάση τα αποτελέσματα του 15ουγραπτού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου.

Περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, που περιλάμβανε τρία αντικείμενα: Γενικές γνώσεις, Ελληνική γλώσσα και Μαθηματικά.

Με βάση τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα και στα τρία αντικείμενα τις δύο υποτροφίες, που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2018-2019, απέσπασαν οι εξής:

1η θέση: Πελεκάνης Αριστείδης – Παναγιώτης του Ανδρέα, 1ο Δημοτικό Σχολείο

2η θέση: Παπαγεωργίου Λουκάς του Γεωργίου, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Την 3η θέση κατέκτησεο μαθητήςΚαββαδίας Λεωνίδας του Αλεξίου,ΙδιωτικάΕκπαιδευτήρια «Σακκά», που κέρδισε ένα (1) tabletpc.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και τους γονείς τους, που τους παρότρυναν και τους στήριξαν σε αυτή τη μικρή «δοκιμασία» κατά τη μετάβασή τους από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείου, το Γυμνάσιο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης