Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

1η ΤΟΜΥ Τρικάλων: Ενημερωτική δράση με θέμα «Τα Δικαιώματα των Παιδιών»

ΤΟΠΙΚΑ21.11.2023 | 5:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, ο Κοινωνικός Λειτουργός, κ. Ντάσκας Ιορδάνης και η Παθολόγος – Συντονίστρια, κ. Καλογήρου Θεοδώρα της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα «Τα Δικαιώματα των Παιδιών» στο ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών του ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ» σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών και το συμφέρον τους, όπως και η γνωστοποίηση των δικαιωμάτων της ζωής, της επικοινωνίας με τους γονείς, της οικογενειακής επανένωσης, της ιδιωτικής ζωής και της ομαδικής συνεργασίας.

Η παρουσίαση έγιναν με μορφή power point και διαδραστικών παιχνιδιών, προσαρμοσμένα στις ηλικίες 5 έως 12 ετών. Έτσι, τα παιδιά έμαθαν τα δικαιώματά τους, παίζοντας και συζητώντας, γνωρίζοντας ότι αφορά όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο και το προσωπικό του ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ» για τη συνεργασία και τη φιλοξενία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης