Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

1η ΤΟΜΥ Τρικάλων: «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού 2024»

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 23/4/2024 οι Επισκέπτριες Υγείας Κατσαρού Ευθυμία και Πρεβεδουράκη Σοφία της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους προσερχόμενους πολίτες της δομής για τη σημασία του εμβολιασμού, για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Παιδιών & Ενηλίκων 2024.

Το φετινό σύνθημα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εμβολιασμού του ΠΟΥ είναι «Προλαμβάνω-Προστατεύω-Ανοσοποιώ» που στόχο έχει να αυξήσει την εμβολιαστική κάλυψη σε παιδιά και ενήλικες, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού για την διατήρηση της υγείας τους.

Πέρα από την προστασία του ατόμου, οι εμβολιασμοί συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και ανθρώπινου περιβάλλοντος για όλους μας.

Κάθε χρόνο περίπου 2 με 3 εκατομμύρια  θάνατοι αποτρέπονται με την υλοποίηση των εμβολιαστικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης