Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

1ο Παιδικό Φεστιβάλ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ14.05.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μάϊου, το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων διοργανώνουν το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ, στο Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους και περιλαμβάνει εικαστικές δράσεις, δημιουργικό παιχνίδι, μουσική, θεατρικό παιχνίδι και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε μια γιορτή για το παιδί και την οικογένεια. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες όπως σκάκι, tai chi, παιχνίδι με πηλό, face painting, παράσταση με μάγους, επιτραπέζια παιχνίδια, παραδοσιακά παιχνίδια από όλο τον κόσμο, acro yoga, survivor games, φορητό πλανητάριο και μουσικές σκηνές. Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συνεργάτες του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων για το παιδικό παιχνίδι, τη βρεφική ανάπτυξη και τους τρόπους να βάζουμε όρια όταν τα παιδιά χάνουν τον έλεγχο.

Σας περιμένουμε το Σάββατο από 17:00 έως 22:30 και την Κυριακή το πρωί από 10:00 έως 13:30 και το απόγευμα από 17:00 έως 20:30, σε μια μεγάλη γιορτή, όπου οι γονείς θα θυμηθούν πως είναι να είσαι παιδί και τα παιδιά θα εργαστούν ατομικά και ομαδικά,  συναντώντας την τέχνη μέσα από τη δημιουργική δράση και τον πειραματισμό. Θα εξοικειωθούν με την ιδέα του «να ανήκουν» σε ένα σύνολο και να συνεργάζονται ενώ παράλληλα ψυχαγωγούνται, μέσα από πολύπλευρες κινητικές εμπειρίες. Θα μάθουν καινούρια παιχνίδια, θα γνωρίσουν νέους φίλους, θα διασκεδάσουν και θα εξερευνήσουν.

Όλοι μαζί θα γνωριστούμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα γιορτάσουμε!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης