Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Σημαντικό βήμα για την περιοχή από τον Χρ. Μιχαλάκη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

4 εκ. ευρώ για το Κλειστό Γυμναστήριο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ18.11.2019 | 12:54 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου δρομολογεί στην Πύλη Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.

Το έργο ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αδ. Γεωργιάδη στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό να δηλώνει, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ένα μεγάλο αθλητικό έργο για την περιοχή της Πύλης. Ως αιρετή περιφέρεια συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους θεσμικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης και της πολιτείας, για να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών μας. Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε  συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους,  υλοποιούμε  έργα σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών  και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού».

Σημαντικό βήμα και ιδιαίτερα αξιόλογο για την περιοχή χαρακτήρισε το έργο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης που συνέβαλε μέσα τις παρεμβάσεις του στην ένταξη του έργου και στη διαδικασία εξεύρεσης κονδυλίων για την κατασκευή του στον ορεινό δήμο, καλύπτοντας σημαντικά τις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης