Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

ΤΟΠΙΚΑ13.02.2020 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έλαβε χώρα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου Τουριστικών Γραφείων Ν. Τρικάλων. Για δεύτερη χρονιά, η εκδήλωση έγινε σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα, παρουσία των μελών του συλλόγου, των οικογενειών τους και των συνεργατών τους.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ευθυμίου Γ. Δημήτριος συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στην σύντομη ευχετήρια ομιλία του, επισήμανε, πως το επίπεδο ενότητας και συναδελφοσύνης των μελών, πλέον βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο απο ιδρύσεως του σωματείου και πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Τα δύο τελεταία χρόνια με τις συλλογικές και μεθοδικές μας προσπάθειες έχουμε ισχυροποιήσει το σωματείο μας, καθιστώντας το, ένα από τα πιο δραστήρια του κλάδου, με πολλαπλές δράσεις και απτά αποτελέσματα για τα μέλη του.

Η ενότητά μας αυτή, είναι και θα συνεχίσει να είναι, η ασπίδα και το όπλο μας, απέναντι σε κάθε παράγοντα που επιβουλεύεται τα επαγγελματικά μας δικαιώματα και ζημιώνει τον κλαδο μας», κλείνοντας, ευχόμενος καλή χρονιά, σε όλα τα μέλη του συλλόγου και το ταξιδιωτικό κοινό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020