Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

4ο Πειραματικό ΓΕΛ: 32 Κύπριοι μαθητές και μαθήτριες στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ09.12.2022 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Βρίσκονται στην πόλη μας 32 μαθητές και μαθήτριες από την Κύπρο στα πλαίσια της διακρατικής συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου «Χρυσοπράσινο Φύλλο». Μαθητές /μαθήτριες των Πειραματικών Σχολείων (7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων και 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης) φιλοξενούν τα παιδιά από τα σχολεία της Κύπρου. Ευχόμαστε καλή διαμονή στην Πόλη μας και το τετραήμερο αυτό να μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων.

Επίσης καλή διαμονή και αξέχαστες στιγμές ευχόμαστε στις τέσσερις καθηγήτριες που συνοδεύουν τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Κύπρο. Σήμερα στο σχολείο μας οι μαθητές/μαθήτριες και των δύο σχολείων φύτεψαν μια ελιά σύμβολο ειρήνης και φιλίας για τη συνέχιση διακρατικής συνεργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρυσοπράσινο φύλλο».

Ευχαριστούμε το Σύλλογο γονέων για την αγορά της ελιάς και την όμορφη συνεργασία μας και τον Σύλλογο Διδασκόντων που στηρίζει κάθε καινοτομία στο σχολείο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στις οικογένειες των μαθητών /μαθητριών που γίνονται κοινωνοί των καινοτομιών καθώς συνδράμουν  με τη φιλοξενία των μαθητών /μαθητριών από την Κύπρο. Το μεγάλο βάρος της φιλοξενίας ανέλαβε ο Δήμος Τρικκαίων με τη μεταφορά των μαθητών/μαθητριών και καθηγητριών από και προς το αεροδρόμιο. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Μιχάλη Λάππα διότι η ολοκλήρωση του προγράμματος διαφορετικά θα ήταν ανέφικτη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης