Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες08.06.2021 | 1:05 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Τρίτη 8 Ιουνίου, το βράδυ, θα τελέσει ιερά αγρυπνία για την απόδοση του Πάσχα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο εορτάζον εξωκκλήσι της Αναλήψεως του Κυρίου Καλαμπάκας.
Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Τρυγόνας.
Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, το απόγευμα, και την Παρασκευή 11 Ιουνίου, το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Βέροια, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Λουκά, Επισκόπου Συμφερουπόλεως.
Την Κυριακή 13 Ιουνίου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεγάλης Κερασιάς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης