Κυριακή 28.05.2023 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

6ο Γυμνάσιο: Συνεχίζοντας τις δράσεις συνεργασίας με τους γονείς

ΤΟΠΙΚΑ28.04.2023 | 5:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 25/04/2023, το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση. Έγινε ενημερωτική συνάντηση των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Τρικάλων,  με θέμα «Διαχείριση συγκρούσεων στην εφηβική ηλικία». Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Βαλαώρα Λαμπρινή, Αργυρίου Ανθή, Αργυρίου Μαρία και Μπαλκίζας Θωμάς.

Το θέμα πραγματεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη  της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Τρικάλων, κυρίες Τζωρτζίνα Ζιούτου, Κοινωνική Λειτουργός και Σύμβουλος Οικογένειας, και Έλενα Αναγνώστου, Κοινωνική λειτουργός. Επακολούθησε συζήτηση μεταξύ των ειδικών του φορέα υλοποίησης και των παρισταμένων γονέων και εκπαιδευτικών.

Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Τρικάλων και τις ανωτέρω ειδικούς του φορέα, που με τις γνώσεις αλλά και τον άκρως ενδιαφέροντα τρόπο προσέγγισης του θέματος προσέφεραν τα μέγιστα σε γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Καθηγητών του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων και η αν. Διευθύντρια

Ευαγγελία Μινάρδου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης