Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

7ο Πειραματικό Γυμνάσιο: Δράσεις Σχολικής Διαμεσολάβησης

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2023 | 4:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος και της προσπάθειας που γίνεται στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο για τη σύσταση ομάδας σχολικών διαμεσολαβητών, είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την ομάδα σχολικών διαμεσολαβητών και τους εκπαιδευτικούς τους από το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε στόχο την γνωριμία και αλληλεπίδραση των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολείων και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την εκπαίδευση και την εφαρμογή της σχολικής διαμεσολάβησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία των σχολικών διαμεσολαβητών του 3ου Γυμνασίου Θέρμης, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ενημερώθηκαν και συζήτησαν για την ιδέα της σχολικής διαμεσολάβησης αλλά και τα οφέλη που έχει να προσφέρει στην ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων στο σχολείο. Πάρα πολλοί μαθητές και μαθήτριες τους σχολείου μας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αναγνώρισαν στη διαδικασία της σχολικής διαμεσολάβησης ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και επίλυσης των διαφορών μας, καθώς εξέφρασαν και την επιθυμία να συμμετέχουν σε μια αντίστοιχη ομάδα. Το ραντεβού με το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης ανανεώθηκε για την επόμενη σχολική χρονιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης