Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Συνάντηση Χρήστου Μιχαλάκη με το Σωματείο Αρτοποιών

Στο πλευρό σωματείων και επιχειρήσεων η Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ16.09.2022 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων και των επαγγελματικών σωματείων βρίσκονται Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, αντιλαμβανόμενες τα προβλήματα που τις βαρύνουν, ειδικά στην παρούσα φάση με τις αυξήσεις στην Ενέργεια.

Το τελευταίο διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, δέχεται στο γραφείο του, τις επισκέψεις αντιπροσωπειών τοπικών σωματείων καταγράφοντας τα προβλήματα και ταυτόχρονα εκφράζοντας την πλήρη υποστήριξη.

Μια από αυτές τις επισκέψεις ήταν κι εκείνη το πρωί της Παρασκευής από τη διοίκηση του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων που πέρασε τις πύλες του γραφείου του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση των Τρικαλινών αρτοποιών, την οποία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου, Κωνσταντίνος Παναγιώτου και ο αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Παρασκευάς Καλογράνας, στάθηκε στις δράσεις που σχεδιάζουν για το ερχόμενο διάστημα, αλλά και στο ιδιαίτερα κρίσιμο για τις επιχειρήσεις τους πρόβλημα, που έχει προκύψει από την μεγάλη αύξηση του κόστους ενέργειας.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στέκονται σταθερά αρωγοί στις δράσεις που πραγματοποιούν τα επαγγελματικά σωματεία, ενώ μέσα από προγράμματα στηρίζουν τις επιχειρήσεις.

Σε δήλωσή του σημείωσε πως «η συνεχής επαφή με τα σωματεία, η υποστήριξη των δράσεών τους, αλλά και η ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και η Π.Ε. Τρικάλων, μέσα από την μέγιστη αξιοποίηση των σχετικών προγραμμάτων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό πλαίσιο στήριξης για τις επιχειρήσεις. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας και με όπλο την πολύ θετική συνεργασία θα φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά σωματεία και να συνεργαζόμαστε στενά, αναζητώντας κομβικές λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματικών κλάδων και των επιχειρήσεων».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης