Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

‘Ωρα τελικού για το πρωτάθλημα Κ16

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.05.2023 | 1:09 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η ώρα για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Τρικάλων έφτασε.
Aύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ. στο γήπεδο Φήκης θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στον Πύργο και στον ΑΟ Τρίκαλα.
Ο Πύργος απέκλεισε στα ημιτελικά το Δενδροχώρι με σκορ 1-0, ενώ τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκλεισε τη Δήμητρα/Απόλλων στα ημιτελικά, ενώ τερμάτισε τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Πύργος θα ψάξει την πρώτη του κατάκτηση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, ενώ οι κυανέρυθροι που πήραν και πέρυσι το τρόπαιο κερδίζοντας τα Αμπελάκια/’Αγιαξ στον τελικό, θέλουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους..
Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί αύριο στο γήπεδο Φήκης προκειμένου να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης