Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: Στις 28 & 29 Ιουνίου στο πάρκο Ματσόπουλου

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2024 | 10:58 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων είναι και πάλι εδώ! Ετοιμάζεται και φέρνει μαζί του τις συλλογικές αντιστάσεις, την αλληλεγγύη, τη χαρά των αγώνων για δικαιοσύνη και συνύπαρξη.

Θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Ιουνίου στα γνώριμα μέρη του πάρκου Ματσόπουλου με κεντρικό σύνθημα «Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη»

Το φετινό φεστιβάλ, εκτός από ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης αποτελεί μια επιτακτική αναγκαιότητα. Ένα διήμερο πλούσιο πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά που επιχειρεί να φέρει κοντά χιλιάδες ανθρώπους που επιθυμούν να συζητήσουν, να διαφωνήσουν, να συνθέσουν απόψεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα των καιρών μας.

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ είναι  η δική μας γιορτή που αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και του αγώνα, την αντίσταση απέναντι στον ρατσισμό, τον εθνικισμό, τον φασισμό,  τις έμφυλες διακρίσεις, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την εκμετάλλευση αλλά και μια γιορτή συλλογικής δράσης για το χτίσιμο του δρόμου προς την δικαιοσύνη και την ειρήνη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης