Ένας χρόνος αποχής από τα δρώμενα του τοπικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ήταν πολύ για τον Α.Ο. ΠΗΓΗΣ

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28-7-2020 βγήκε λευκός καπνός και η πάλαι ποτέ "Μεγάλη Πουλιάνα" θα κατέλθει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Επί της διαδικασίας, συστήθηκε μια ομάδα 16 μελών , τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον για την τύχη του συλλόγου και θα αναλάβουν να τρέξουν το "πρότζεκτ" της νέας εποχής, ενώ λείαν συντόμως θα οριστεί θεσμικώς ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός. Πρόκειται για τους: 1. ΠΑΤΣΙΑΣ ΒΑΙΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) 2. ΤΣΙΓΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 3. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) 4. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 5. ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ) 6. ΠΑΝΤΖΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 7. ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 8. ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ) 9. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) 10. ΓΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 11. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ) 12. ΠΑΝΤΖΑΓΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ) 13. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) 14. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΚΟΜΜΩΤΗΣ) 15. ΧΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ) 16. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) Στόχος των συμμετεχόντων είναι η συγκρότηση της ομάδας κυρίως με παίκτες "γέννημα θρέμμα" της Πηγής , ενώ σκοπός του εγχειρήματος είναι η καθιέρωση της ομάδας στον τρικαλινό ποδοσφαιρικό χάρτη μέσα από ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον ευγενούς άμιλλας και οικονομικής αυτάρκειας. Στο προσεχές διάστημα και κατά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου , θα γίνει πρόσκληση σε όλους τους "ετοιμοπόλεμους" Πηγιώτες ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην ομάδα του χωριού, ενώ παράλληλα θα προωθούνται στη μεγάλη ομάδα παίκτες και από τα τμήματα υποδομής , ώστε να υπάρχει αγωνιστική συνέχεια. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια που οικοδομείται , μπορεί να επικοινωνήσει με τον νυν Πρόεδρο της ομάδας κύριο ΛΑΖΑΡΙΝΑ Νικόλαο." /> Α.Ο Πηγής…reloaded! - Η ΕΡΕΥΝΑ
Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Α.Ο Πηγής…reloaded!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.07.2020 | 11:34 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ένας χρόνος αποχής από τα δρώμενα του τοπικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ήταν πολύ για τον Α.Ο. ΠΗΓΗΣ

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28-7-2020 βγήκε λευκός καπνός και η πάλαι ποτέ “Μεγάλη Πουλιάνα” θα κατέλθει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Επί της διαδικασίας, συστήθηκε μια ομάδα 16 μελών , τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον για την τύχη του συλλόγου και θα αναλάβουν να τρέξουν το “πρότζεκτ” της νέας εποχής, ενώ λείαν συντόμως θα οριστεί θεσμικώς ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός. Πρόκειται για τους:

1. ΠΑΤΣΙΑΣ ΒΑΙΟΣ

(ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)

2. ΤΣΙΓΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

(ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

3. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)

4. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

5. ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)

6. ΠΑΝΤΖΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

7. ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

8. ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΑΓΡΟΤΗΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ)

9. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)

10. ΓΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

(ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

11. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

(ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

12. ΠΑΝΤΖΑΓΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)

13. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)

14. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΚΟΜΜΩΤΗΣ)

15. ΧΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

(ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

16. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

Στόχος των συμμετεχόντων είναι η συγκρότηση της ομάδας κυρίως με παίκτες “γέννημα θρέμμα” της Πηγής , ενώ σκοπός του εγχειρήματος είναι η καθιέρωση της ομάδας στον τρικαλινό ποδοσφαιρικό χάρτη μέσα από ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον ευγενούς άμιλλας και οικονομικής αυτάρκειας.

Στο προσεχές διάστημα και κατά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου , θα γίνει πρόσκληση σε όλους τους “ετοιμοπόλεμους” Πηγιώτες ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην ομάδα του χωριού, ενώ παράλληλα θα προωθούνται στη μεγάλη ομάδα παίκτες και από τα τμήματα υποδομής , ώστε να υπάρχει αγωνιστική συνέχεια.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια που οικοδομείται , μπορεί να επικοινωνήσει με τον νυν Πρόεδρο της ομάδας κύριο ΛΑΖΑΡΙΝΑ Νικόλαο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ