Δευτέρα 19.10.2020 | Εορτάζουν: Κλεοπάτρα, Κλειώ, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Φήλιξ, Φίληξ, Φίλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη, Φηλικίτη

Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ:’Ετσι θα κινηθεί σε μεταγραφές,ανανεώσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.06.2020 | 12:41 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η «ΕΡΕΥΝΑ» σας παρουσιάζει το πλάνο, πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι κυανέρυθροι αυτό το Καλοκαίρι δημιουργώντας την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν στη SL2

Eίναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο Τρίκαλα Νίκος Σαμολαδάς , σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ηλία Αιβάζογλου και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

‘Εχουν γίνει ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές που οι κυανέρυθροι θέλουν να κρατήσουν και μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής για τις ανανεώσεις:

Θα μείνει ένας κορμός 10-12 παικτών , που θα είναι εκείνοι που δένονται ήδη με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, εκτός και αν κάποιος θελήσει να αποχωρήσει φέρνοντας και την ανάλογη πρόταση, καθώς και κάποιοι ακόμη έμπειροι και με ποιότητα ποδοσφαιριστές.

Πάμε τώρα στο κομμάτι των μεταγραφών. Η ΠΑΕ θα κινηθεί αρχικά προς την απόκτηση 4-5 πρωτοκλασάτων παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και στην παραπάνω κατηγορία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με κάποιους από αυτούς έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές.

Από κει και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο Σαμολαδάς που έχει αναλάβει και φέτος το μεταγραφικό κομμάτι θα φέρει μία πεντάδα καλών νεαρών παικτών στην ομάδα, ταλεντάκια ίσως και από παρακάτω κατηγορίες, που θα μπορέσουν όμως να αρπάξουν τις ευκαιρίες και να διακριθούν βοηθώντας στην προσπάθεια της ομάδας.

Τέλος, πρόθεση του τεχνικού διευθυντή είναι και η απόκτηση κάποιων Τρικαλινών ποδοσφαιριστών, τους οποίους έχει ήδη εντοπίσει, ώστε η ομάδα να έχει και το στοιχείο της εντοπιότητας, κάτι που θα φέρει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop