Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος να πάμε τη χώρα μπροστά

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ09.09.2019 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε τον οδικό άξονα προς τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη.

Η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος, οι πολλές, νέες θέσεις εργασίας και η ασφάλεια της κοινωνίας είναι οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι της κυβέρνησής μας.

Βασικός μας στόχος, η ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες.

Τους οδικούς άξονες για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς, μέσα από πολιτικές που αντανακλούν το πραγματικό ενδιαφέρον για τη ζωή του Έλληνα, περιέγραψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της 84ης ΔΕΘ.

Με τη μείωση της φορολογίας και την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, ώστε να απελευθερωθούν όλες οι επενδυτικές δυνάμεις της χώρας μας, αλλά και να προσελκύσουμε πολλές νέες, προχωρούμε αποφασιστικά.

Ταυτόχρονα, με την ενδυνάμωση του συστήματος υγείας, της ελληνικής οικογένειας και των συνταξιούχων, δημιουργούμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, το οποίο απαντά στην απειλή της φτώχιας και δημιουργεί ένα δίκτυ ασφάλειας για όσους έχουν ανάγκη.

Την ίδια στιγμή, στον πυρήνα της πολιτικής μας βρίσκεται η ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας. Ο σκοπός μας είναι να αντιμετωπιστούν οι φόβοι, που η έξαρση της εγκληματικότητας,κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έσπειρε στην ελληνική κοινωνία. Ενισχύουμε την αστυνομία αποφασιστικά.

Ο συνδυασμός της πραγματικής ανάπτυξης και της δίκαιης κοινωνικής πολιτικής είναι η δική μας απάντηση, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής, αλλά και απέναντι στην αδιαφορία, με την οποία μεταχειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τις ζωές των Ελλήνων και τις τύχες της χώρας μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι στην ομιλία του πρωθυπουργού, κατέστη σαφές, ότι η αλληλεγγύη για εμάς δεν είναι ένας απλός στόχος, αλλά βασικό στοιχείο των ιδεών και της στάσης μας. Από σήμερα, τα ογκολογικά φάρμακα μπορούν να παρέχονται στις κλινικές θεραπείας, ενώ πολύ σύντομα θα παρέχονται και από τα κοντινά φαρμακεία ή θα φτάνουν απευθείας στα σπίτια των ασθενών.

Πολιτική, φίλες και φίλοι, σημαίνει κατανόηση, δράση και πραγματική αλληλεγγύη.

Τέλος, θα ήθελα και εγώ σήμερα, μέσα από την παρέμβασή μου αυτή, να καλέσω την τρικαλινή κοινωνία να συμπορευθεί στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε αυτή τη νέα συμφωνία, την οποία ο ίδιος αποκάλεσε συμφωνία δημιουργίας και προόδου. Είναι μεγάλη ανάγκη όλοι να μοιραστούμε και να προσπαθήσουμε από κοινού για τον στόχο της μεγάλης, εθνικής προσπάθειας για την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια της χώρας μας και των Ελλήνων. Για το μέλλον της αλληλεγγύης, της παραγωγής, της εργασίας και του ανοικτού μέλλοντος. Ενός μέλλοντος για όλους.

 

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020