Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αφιέρωμα στην παράδοση στην Πύλη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ21.08.2023 | 6:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε βραδιά «ύμνο» για την παράδοση εξελίχτηκε η επιτυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης την Κυριακή 20 Αυγούστου, στο προαύλιο του δημαρχείου Πύλης, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Παραδοσιακούς χορούς από περιοχές της Ελλάδας απέδωσαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και ο Χορευτικός Όμιλος «Τρίκκη», σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους θεατές και εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας στάθηκε στη καθοριστική παρουσία των συλλόγων στα πολιτιστικά δρώμενα και δεσμεύτηκε για συνεχή στήριξη από τη μεριά του δήμου.

Την εκδήλωση πέραν του Δημάρχου παρακολούθησαν οι αιδεσιμότατοι πατέρες Δημήτριος & Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Κανέλας Βασίλειος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης