Κυριακή 28.05.2023 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Αφιέρωμα στην παράδοση στο Παλαιομονάστηρο

ΤΟΠΙΚΑ22.04.2023 | 2:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια όμορφη εκδήλωση παρουσία του Δημάρχου Πύλης κου Κωνσταντίνου Μαράβα οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Την Πέμπτη 20 Απριλίου στην πλατεία του χωριού ο δραστήριος τοπικός σύλλογος γυναικών παρουσίασε τα χορευτικά του τμήματα, παιδικό και ενηλίκων, σε μια άρτια οργανωμένη παραδοσιακή βραδιά. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως γίνεται όλα τα χρόνια, όμως λόγω καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.

Η γιορτή άρχισε με χαιρετισμό της Προέδρου του συλλόγου κ. Βιβής Πάλλα του Προέδρου της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμά Μπουντζιώλη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη.

Κατόπιν τα χορευτικά του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακού χορούς του τόπου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Γκόγκου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλη, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, η δημοτική Σύμβουλος κ. Έφη Μπλατζώνη και οι σύζυγοι του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα κ. Ειρήνη και του βουλευτή Τρικάλων κ. Αθανασίου Λιούτα κ. Νίκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης