Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αφιέρωμα στο παιδικό βιβλίο από το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ31.12.2018 | 12:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα παιδιά ήταν αφιερωμένη η τελευταία ημέρα της γιορτής βιβλίου που διοργάνωσε το ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχε πλήθος μικρών φίλων.

Το ΚΚΕ με τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά και τις νέες ηλικίες καλλιεργεί τις έννοιες της συλλογικότητας κόντρα στον ατομισμό, της αλληλεγγύης κόντρα στον ανταγωνισμό, στη λογική «ο θάνατος σου η ζωή μου», της αγωνιστικής ανυπότακτης στάσης ζωής κόντρα στο συμβιβασμό.

Η εκδήλωση ήταν συνέχεια μιας σειράς εκδηλώσεων και παρεμβάσεων του προηγούμενου διαστήματος για τις μικρές ηλικίες της νεολαίας. Πρωταγωνιστής στις παρεμβάσεις αυτές είναι το «Κόκκινο Αερόστατο», το περιοδικό για παιδιά που επιμελείται η Διατμηματική  Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ. Το περιοδικό μπαίνει σε όλο και περισσότερα σπίτια, γίνεται ο καλύτερος φίλος των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν και τις ξεχωριστές εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής. Όλες είχαν κάτι νέο να μάθουν στα παιδιά, κάτι διαφορετικό να τους πουν, έναν άλλο τρόπο να τα διασκεδάσουν.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η παράσταση από το θέατρο σκιών του Κοσμά Παναγιώκα, που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα Καραγκιόζη και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης