Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αφιέρωμα του Euronews στο Ν. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ14.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα εκτενές αφιέρωμα στο Νομό Τρικάλων φιλοξένησε το Euronews, αναδεικνύοντας πτυχές του τοπικού τουριστικού προϊόντος. Ειδική αναφορά έγινε στο Γεωπάρκο Μετεώρων – Πύλης και την ένταξή του στο Δίκτυο Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO, που αναδεικνύει την περιοχή σε παγκόσμιο προορισμό τουρισμού φύσης.

Το Euronews ήρθε στην περιοχή μετά από πρόσκληση του Ενιαίου Τουριστικού Φορέα και στο αφιέρωμα μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Τσόλας, η αντιδήμαρχος πολιτισμού, τουρισμού και παιδείας του Δήμου Πύλης Μαρίνα Πανάγου και επιχειρηματίες της περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης