Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αφιέρωμα του Mega στην Μαρίνα Κοντοτόλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.05.2023 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκτενές αφιέρωμα έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega στη νέα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη. Όπως αναφέρθηκε η εκλεγμένη βουλευτής είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών στα Τρίκαλα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχει αναφορά στην προσωπική της ζωή και την επαγγελματική και κοινωνική της δραστηριότητα.

«Η Μαρίνα Κοντοτόλη μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, κατάφερε να τα σαρώσει όλα. Πετυχημένη επαγγελματίας, μητέρα, επιστήμονας και τώρα βουλευτίνα με την αφοσίωσή της στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα να εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στο αφιέρωμα έγινε αναφορά και στη σχέση της με τον Γιάννη Ραγκούση όπου τονίστηκε πως «Και οι δυο τους διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κρύβουν την σχέση τους. Τώρα πια οι δύο εκλεγμένοι του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν πλάι πλάι και στα βουλευτικά έδρανα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης