Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αφήγηση παραμυθιού στο 20ο Δημοτικό Σχολείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ09.04.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, την Τρίτη 2 Απριλίου και με τα εφόδια που μας παρέχει η λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης στο σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας αφήγηση παραμυθιού από την ειδική στο είδος αυτό κυρία Κατσανούλη Μαρία.

Όλοι οι μαθητές, μικρότερων και μεγαλύτερων τάξεων, παρακολούθησαν τις μαγευτικές αφηγήσεις της κυρίας Κατσανούλη οι οποίες τους ταξίδεψαν νοητά σε άλλες εποχές, μακρινές χώρες και τόπους, νιώθοντας έντονα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μέσα από τη χρήση μουσικών οργάνων και ειδικών τεχνικών αφήγησης. Παράλληλα προσέγγισαν τον κόσμο του παιδικού βιβλίου με ένα διαφορετικό ύφος κατανοώντας την προστιθέμενη αξία που προσφέρει αυτό σε γνώσεις, ιδέες, συναισθήματα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την κυρία Κατσανούλη που μας διέθεσε από τον προσωπικό της χρόνο και προσέφερε στους μαθητές και στις μαθήτριές μας την εμπειρία της παρακολούθησης αφήγησης παιδικού παραμυθιού, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών δίνοντας παράλληλα μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά μας.

20o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης