Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυτοψία από την Χρύσα Ντιντή

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.05.2024 | 4:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο δρόμο Καστανιά – Κρανιά και στις εργασίες που υλοποιεί η Π.Ε. Τρικάλων, βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση «Αυτοψία διενεργήσαμε σήμερα μαζί με την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών στις εργασίες βατότητας που υλοποιεί η Π.Ε.Τρικάλων στην Περιοχή του Ασπροποτάμου και συγκεκριμένα στον δρόμο Καστανιά – Κρανιά. Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών έτσι ώστε μέχρι την Μ. Πέμπτη να υπάρξει βατότητα και πρόσβαση σε όλο το δίκτυο, και σε συμβατικά αυτοκίνητα ώστε οι κάτοικοι που επιθυμούν να γιορτάσουν το Πάσχα στις κατοικίες τους. Μαζί μας ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιάς Νίκος Σωτηρίου. Το ίδιο γίνεται και σε Παλαιοχώρι και Μαντάνια».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης