Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυτοψία Δημάρχου Τρικκαίων στην ασφαλτόστρωση της οδού Ασκληπιού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.06.2024 | 2:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Τρικκαίων. Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ξεκίνησαν τα έργα για την ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ασκληπιού (αριστερό τμήμα).

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επισκέφθηκε το εργοτάξιο, για να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης. Το έργο αφορά σε «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων» και με ανάδοχο την εταιρεία «Μάντζιος Παναγιώτης» (αρχικός προϋπολογισμός 4 εκ. €) στοχεύει στο να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε μεγάλο τμήμα της πόλης. Εξάλλου ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί κεντρικοί δρόμοι και τα έργα θα συνεχίζονται βάσει προγραμματισμού, ομαλοποιώντας την κίνηση των οχημάτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης