Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυτοψία Σκρέκα στη Βαρβάκειο αγορά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.03.2024 | 3:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη Βαρβάκειο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έκανε αυτοψία στην αγορά ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να εξετάσει πού βρίσκονται οι τιμές.

«Οι τιμές φέτος είναι προσιτές, έχει προϊόντα για όλα τα βαλάντια, φαίνεται ότι εδώ στην αγορά έχουν φροντίσει έτσι ώστε τα νοικοκυριά να μπορέσουν να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά τους προϊόντα και να έχουν ένα γεμάτο τραπέζι».

Ο υπουργός τόνισε, επίσης, ότι η προσπάθεια της κυβέρνηση να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός και να αποκλιμακωθούν οι τιμές στα ράφια των προϊόντων συνεχίζεται.

«Δεν θα σταματήσουμε ούτε με τους ελέγχους ούτε με τα διαρθρωτικά μέτρα», επισήμανε ο κ. Σκρέκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης