Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυτοψία στην κεντρική πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ03.11.2023 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για κάθε βήμα του έργου ανάπλασης τη κεντρικής πλατείας των Τρικάλων, δέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Τη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και αφού από την περασμένη Δευτέρα ο εργολάβος συνεχίζει τα έργα, ο κ. Σακκάς ενημερώθηκε από τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων κ. Θεοδ. Σαργιώτη, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και τον εργολάβο κ. Χρ. Κατσιάβα για
– τον σχεδιασμό που προβλέπει η εγκεκριμένη μελέτη
– την πορεία των εργασιών σε σχέση με το τείχος του τζαμιού (μετά και τη σύμφωνη γνώμη και λύση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων)
– την περιγραφή των συγκεκριμένων εργασιών στο βόρειο τμήμα της πλατείας
– τις δυσκολίες του έργου σε σχέση με την αρχιτεκτονική του διάσταση.
Ο κ. Σακκάς ενημερώθηκε επίσης για το πώς προχωρούν οι εργασίες σε σχέση με την αποχέτευση, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ο ίδιος, έθεσε πλήθος διευκρινιστικών ερωτημάτων για τα θέματα που του παρουσιάστηκαν, με κυρίαρχο ζήτημα την επίσπευση των εργασιών, προκειμένου η πλατεία να παραδίδεται σταδιακά στους τρικαλινούς και τους επισκέπτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης