Σάββατο 10.06.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αυτοψία στην περιοχή της λίμνης Λογγά

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2019 | 4:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Λογγά, προκειμένου να αξιολογηθεί η σημερινή κατάσταση της περιοχής και οι προοπτικές ανάπτυξης!

Ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών του Δήμου Μετεώρων κ. Σπυρίδων Νικολογιάννης και ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Λογγά κ. Σωκράτης Γκόγκος αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι εντυπωσιακά καθώς πρόκειται για έναν φυσικό πλούτο με ανεπτυγμένη τη χλωρίδα και την πανίδα αλλά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης διαφόρων εναλλακτικών δραστηριοτήτων! Ένας υπέροχος συνδυασμός της λίμνης με το δάσος από οξιές και μία μαγευτική διαδρομή – μονοπάτι περιμετρικά της λίμνης, αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη και τον προτρέπουν  να συμμετάσχει σε δραστηριότητες και να αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες! Εναλλακτικές δραστηριότητες όπως το ψάρεμα στη λίμνη, η τέρψη στις εγκαταστάσεις γύρω από τη λίμνη, το περπάτημα ή και το τρέξιμο σε μοναδικά πέτρινα μονοπάτια γύρω από τη λίμνη ή και μέσα στο δάσος αλλά και η συλλογή μοναδικών ειδών μανιταριού διαμορφώνουν ειδικές και εξαιρετικές συνθήκες για τον επισκέπτη!

Από το γραφείο Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης