Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Αυτοψία στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ05.02.2024 | 6:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, με την Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Νικόλαο Γουγουλάκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αυτοψία των κτιριακών εγκαταστάσεων του χώρου του Ειρηνοδικείου, μετά την θετική εξέλιξη της αναβάθμισής του σε Πρωτοδικείου, που έγινε γνωστή της προηγούμενες ημέρες. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις για να αξιοποιηθεί το σύνολο των διαθέσιμων χώρων.

Ο κ. Αβραμόπουλος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιάννη Μπούγα, δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για την κτιριακή αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου, ενόψει της μετεξέλιξής του σε Πρωτοδικείο.

Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του, τόνισε ο δήμαρχος, αποτελεί  σημαντικό βήμα  που αντανακλά στην βελτίωση της λειτουργίας της δικαιοσύνης στο δήμο Μετεώρων.

Σ’ αυτή την προσπάθεια σημαντικός αρωγός του Δήμου Μετεώρων υπήρξε η βουλευτής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκος Γουγουλάκης.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Φροσυνάκη και Πηνελόπη Μαγκούρα καθώς και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νίκος Λύχος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης