Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυξάνονται οι υποψήφιοι για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ01.07.2024 | 3:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και ο Μιχάλης Κατρίνης. Λίγο νωρίτερα τη δική της υποψηφιότητα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της και η βουλευτής του κόμματος Μιλένα Αποστολάκη.
Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι για την ηγεσία είναι πέντε: Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλης Κατρίνης.
Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης εισηγήθηκε την διενέργεια εκλογών στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου. Η εισήγηση αυτή έγινε αποδεκτή ακόμα και από τα στελέχη που δεν ήθελαν να γίνουν άμεσα εκλογές, προκειμένου να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν.
Πέραν της εισήγησης του για εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε οι υποψήφιοι, «για να σταματήσει την πασαρέλα», να παρουσιαστούν σε ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή, τρεις εβδομάδες πριν τις πρώτες κάλπες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης