Παρασκευή 09.06.2023 | Εορτάζουν: Ροδάνθη, Ροζάνθη

Αυξημένα μέτρα και δωρεάν διελεύσεις

ΕΛΛΑΔΑ18.05.2023 | 6:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από την Παρασκευή 19 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου και θα κλιμακωθούν – κορυφωθούν τις ώρες – ημέρες μαζικής εξόδου-εισόδου των οχημάτων, από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και περιλαμβάνει τις βασικές κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των μέτρων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και τις επιμέρους παρεμβάσεις, με βάση τα τοπικά προβλήματα και τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν, ανά ευρύτερη περιοχή ή περιφέρεια.

Όπως σε κάθε εκλογική δοκιμασία, έτσι και στις εκλογές 2023 θα είναι δωρεάν οι διελεύσεις από τα διόδια, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής Οδού και της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Οι δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια στο πλαίσιο των εκλογών θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Μαΐου -δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής- και θα διατηρηθούν μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι τόσο την Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης