Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

«Αγάπης φως» από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ11.12.2018 | 4:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων εκφράζει τις ευχαριστίες του στο τρικαλινό κοινό για το πολύ καλό και αποδοτικό ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς «ΑΓΑΠΗΣ ΦΩΣ» για την Κιβωτό του Κόσμου, την περασμένη Κυριακή το βράδυ και υπενθυμίζει ότι η αγορά λειτουργεί για όλη την εβδομάδα και το Σαβατοκύριακο.

Στην καινούργια, μικρή αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη (στο κτίριο του παλιού Διοικητηρίου των Φυλακών), οι καλλιτέχνες του συλλόγου δημιούργησαν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με φαντασία και πολλές δημιουργίες, μικρά έργα ζωγραφικής, κοσμήματα, εικαστικές  κατασκευές, είδη διακόσμησης, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροτεχνίες, όλα σε πολύ καλές τιμές με αποκλειστικό σκοπό ΟΛΑ τα έσοδα από την πώληση να αποδοθούν στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Μαζί με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μελών διατίθεται και το παιδικό βιλίο «Το μυστικό της Φεγγαρόπετρας», της Νηπιαγωγού Ευαγγελίας Γκούμα, το οποίο δημιουργήθηκε για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού.

Το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι, θα φιλοξενήσουμε τα παιδιά της Κιβωτού από το Βόλο με τους συνοδούς τους και θα τα υποδεχτούμε μια μικρή, μουσική εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου, από την Ευαγγελία Γκούμα και τον Παναγιώτη Μαγκλάρα που έγραψε μουσική γι αυτό.

Καιρού επιτρέποντος θα παρέμβουμε αισθητικά στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε σας με το σύνθημα:

– νοιάζομαι και συμμετέχω

– στηρίζω την «Κιβωτό του Κόσμου»

και σας καλούμε να ανταποκριθείτε γιατί μόνο έτσι η πρωτοβουλία μας μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναζητήστε μας στο παλιό Διοικητήριο των Φυλακών.Προλάβετε!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη Δημοτική Αρχή και τη Διεύθυνση του Μουσείου Τσιτσάνη και ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Αγάπης Φως να ζεσταίνει τις καρδιές μας»!

Η αγορά «ΑΓΑΠΗΣ ΦΩΣ» λειτουργεί καθημερινά πρωί (10:00’-14:00’)  και απόγευμα (18:30’-21:30’) μέχρι την Κυριακή (16) το βράδυ.

Από το ΔΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης