Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Αγαστή συνεργασία μεταξύ 1ης ΤΟΜΥ και Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ31.10.2023 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σημαντικά χαρακτηρίζονται η συνεισφορά και το έργο της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων. Με τις πολλές δράσεις της έρχεται να ενημερώσει τους Τρικαλινούς όλων των ηλικιών για σειρά ζητημάτων που ανασκοπούν στην πρόληψη και προαγωγή της Υγείας.

Σημειωτέον ότι η ΤΟΜΥ είναι Ομάδα Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Στελεχώνεται από μια ολιγομελή διεπιστημονική ομάδα υγείας.
Βασική της αποστολή είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ΠΦΥ στον πληθυσμό ευθύνης τους.

Στελεχώνεται από γιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και διοικητικούς.

Τα τελευταία χρόνια η 1η ΤΟΜΥ και το προσωπικό της, πρωτοστατούν στην ενημέρωση των πολιτών, όπως και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με σειρά δράσεων που υλοποιούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, προάγουν την ευαισθητοποίηση, με την συμβολή τους να θεωρείται κάτι παραπάνω από σημαντική.

Αγαστή χαρακτηρίζεται και η συνεργασία με φορείς Δήμο αλλά και Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο αυτό εντασσόταν και η επίσκεψη μελών της στο Δήμο Τρικκαίων.

Θέματα συνεργασίας και βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, συζήτησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων και αντιπροσωπεία της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε τη Συντονίστρια της δομής, ιατρό παθολόγο κ. Θεοδώρα Καλογήρου, καθώς και στελέχη της δομής, στο Δημαρχείο Τρικκαίων, την Τρίτη το πρωί. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης, τα ζητήματα που μπορούν να βελτιωθούν και, με τη σειρά τους, να βελτιώσουν την παροχή των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης