Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Αγοραστός – Μιχαλάκης δίνουν αναπτυξιακή πνοή στα Τρίκαλα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.10.2020 | 2:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνολικά 31 νέα έργα, προϋπολογισμού 3,7 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Με εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, το Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη και έδωσε την έγκριση προκειμένου να ενταχθούν στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να προχωρήσουν σε υλοποίηση τα συγκεκριμένα έργα.

Την μερίδα του λέοντος έχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όπου θα υλοποιηθούν 21 έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,28 εκατ. ευρώ.

Όπως τονίζει ο Περιφερειάρχης «Σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας  Θεσσαλίας τριανταένα  νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,7 εκατομμυρίων  ευρώ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Την ίδια ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προώθηση των έργων στην περιοχή μας, αλλά δεν σταματά την καταγραφή και την προώθηση νέων, με στόχο η αναπτυξιακή πνοή που έχει δοθεί στο Νομό να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop