Παρασκευή 18.06.2021 | Εορτάζουν: Έρασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα, Αλίνα, Αλένα

‘Aγρια κόντρα στο τρικαλινό μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.06.2020 | 9:29 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η  συνέντευξη του Κώστα Σκρέτα με σαφή υπονοούμενα για χειρισμούς άλλων ομάδων όσον αφορά την προσέλκυση καλαθοσφαιριστών και ταξίματα για διαρισμούς είναι γεγονός ότι προκαλεί αίσθηση, αλλά για όσους γνωρίζουν καλά την κατάσταση που επικρατεί όλους αυτούς τους μήνες στο τρικαλινό μπάσκετ είναι απλά η συνέχεια μίας κόντρας που υποβόσκει μεταξύ συγκεκριμένων συλλόγων

Είναι γεγονός ότι η ύπαρξη αρκετών δυνατών ομάδων στην πόλη έχει δημιουργήσει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, όχι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και στο οικονομικό, καθώς όλοι αυτοί οι σύλλογοι απευθύνονται λίγο πολύ στους ίδιους ανθρώπους και στις ίδιες επιχειρήσεις για να μπορέσουν να επιβιώσουν, μέσω κάποιων χορηγιών.

‘Ολα αυτά, με  τους πρωταγωνιστές της άτυπης αυτής κόντρας να ερίζουν για το ποιος θα αποτελέσει το “αφεντικό” της πόλης σε μπασκετικό επίπεδο.

Διαβάζοντας κανείς τα παραπάνω, κατανοεί ότι με όλο αυτό το σκηνικό, εξανεμίζονται οι όποιες πιθανότητες συστράτευσης δυνάμεων ή συγχωνεύσεων ομάδων της πόλης, τουλάχιστον και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς πολύ δύσκολα όσοι διοικούν τους συλλόγους αυτούς θα ήταν αδύνατο να καθίσουν τώρα στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν σε όλα.

Από την άλλη, η ύπαρξη πολλών ομάδων που μοιράζονται την ίδια “πίτα” αποτρέπει τη δημιουργία μίας ενιαίας και δυνατής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και σε παραπάνω επίπεδο, αλλά όλα είναι θέμα επιλογών.

Και όπως φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η επιλογή τους είναι να συνεχίσουν μόνοι τους και προφανώς κατά καιρούς ο ένας κόντρα στον άλλο, αν και αν τους ρωτήσεις επ’αυτού όλοι είναι ενωτικοί και δηλώνουν ανοιχτοί σε συνεργασίες.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop