Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Αιχμηρή η Λώρεν

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.12.2021 | 7:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν με χθεσινές της δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου, για εκείνα τα τρικαλινά στελέχη που εμφανίζονται να είναι προνομιακοί συνομιλητές του νέου προέδρου της παράταξης τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε όλοι εδώ, και νομίζω πως η πλειοψηφία των στελεχών μας στηρίζει το νέο πρόεδρο, ώστε να κάνουμε πράξη το μήνυμα που έδωσαν οι τόσοι πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν. Αλίμονο αν ο Νίκος Ανδρουλάκης λειτουργήσει από δω και πέρα με συγγενείς και φίλους. Δεν είναι στις ιδεολογικές πεποιθήσεις του, από όσο τουλάχιστον τον ξέρω.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα στο νομό μας. Είχε αποστασιοποιηθεί για κάποιο διάστημα από το χώρο, όταν αποσύρθηκε το 2019 από το ψηφοδέλτιο, επανέκαμψε όμως και αυτό είναι πολύ θετικό για την παράταξη. Αυτά που διαβάζω αυτή την ώρα πιστεύω ότι δεν εκπορεύονται από τον ίδιο, γιατί αν εκπορεύονται από τον ίδιο σίγουρα δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία στο νέο πρόεδρο, ο οποίος επαγγέλλεται μια ανανέωση όχι μόνο ηλικιακή, αλλά και σε πολιτικές συμπεριφορές».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης