Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ03.05.2024 | 4:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στο  Euractiv, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα ξεπεράσουμε όλες τις προσδοκίες και τον σκεπτικισμό και θα εκπλήξουμε τον κόσμο, θετικά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στις εκλογές».

Ο κ. Κασσελάκης, υποστηρίζει ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά» ενώ χαρακτηρίζει ανησυχητική την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη. Θεωρεί δε ότι «η Αριστερα, και γενικά και οι Σοσιαλδημοκράτες και τα πράσινα κόμματα, πρέπει πραγματικά να κάτσουμε κάτω και να σχηματίσουμε ένα μήνυμα σύγχρονης διακυβέρνησης, ένα μήνυμα που δείχνει ότι υπάρχει τρόπος, έξω από τους περιορισμούς της λιτότητας, για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας ανάπτυξης, ότι υπάρχει τρόπος να επενδύσουμε στην κλιματική προσαρμογή και να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

Για το κράτος δικαίου, την υπόθεση των Τεμπών και των υποκλοπών, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «οι Βρυξέλλες βλέπουν. Νομίζω ότι η ελληνική μηχανή προπαγάνδας απλά δεν θέλει ο ελληνικός λαός να τα δει όλα αυτά. Και εργάζονται πολύ σκληρά για να εμποδίσουν την αλήθεια να φτάσει στα μάτια και τα αυτιά του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι οι Βρυξέλλες επέκριναν την ελληνική κυβέρνηση για το κράτος δικαίου, τη μεταχείριση της ελευθερίας του Τύπου».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης