Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση για την ακρίβεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ23.04.2024 | 2:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή με θέμα «το μεγάλο κύμα ακρίβειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και οικονομία» κατέθεσε σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει καταθέσει δύο ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό «οι οποίες εδώ και έξι εβδομάδες δεν εισέρχονται στην ημερήσια διάταξη της Βουλής». Παράλληλα, όπως αναφέρει, «βλέπουμε να αυξάνονται τα κέρδη και σε άλλους τομείς, όπως είναι οι τράπεζες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο κ. Μητσοτάκης δεν προσέρχεται στη Βουλή γιατί δεν έχει να δώσει απαντήσεις αλλά και γιατί έχει ευθύνες τις οποίες δεν θέλει να τις αναλάβει». Τέλος, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταθέτει το αίτημα ώστε «να έρθει ο κ. Μητσοτάκης πλέον να τοποθετηθεί στη Βουλή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης