Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

ΑΚΕΘ: Πανευρωπαϊκή διάκριση

ΤΟΠΙΚΑ30.09.2022 | 4:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας θα ήθελε να συγχαρεί τους μαθητές του 10ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, που υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Ζήση Καρασήμου κατάφερε να κερδίσει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «EU Scoop!». Αυτή είναι και η δεύτερη φορά στις δυο χρονιές που διοργανώνεται ο διαγωνισμός που κερδίζει η ελληνική συμμετοχή!

Το ΑΚΕΘ – DCT είναι εταίρος του έργου SCOOP CONSS, στα πλαίσια του οποίου διοργανώθηκε ο διαγωνισμός, στην Φλωρεντία της Ιταλίας, στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, συντονίζοντας όλες τις δραστηριότητες που αφορούν την Ελληνική συμμετοχή. Ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδάκη, πρόεδρο της Ένωση Φορέων ΚΑλΟ Κρήτης, χωρίς την βοήθεια του οποίου η εκπαίδευση των μαθητών και η προετοιμασία των ομάδων μας σίγουρα δεν θα προσέφεραν τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι συμμετέχοντες μαθητές παρουσίασαν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση στο Παλάτσο Βέκιο της Φλωρεντίας και συναγωνίστηκαν με επιτυχία τις υπόλοιπες ομάδες των μαθητών από άλλες χώρες της Ευρώπης στη διάρκεια του διαγωνισμού. Σημαντικότερο όλων όμως είναι πως μέσω της συμμετοχής τους γνώρισαν τον κόσμο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία μας!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης